Bilpunkten

Bilhandlare sedan 1996

Bilpunkten har varit verksamma inom bilhandel sedan tidigt 90-tal. Då handlade det mest om Personbilar. Nu jobbar vi  med Husbilar, Husvagnar också, Vi är även återförsäljare Blomert och deras fina hästsläp.

Välkommen in till oss för en provkörning!

Garanti

Att köpa en bil från Bilpunkten innebär att du kan vara trygg. Vi vill att du ska kunna lita på din bilhandlare och därför erbjuder vi dig som kund att köpa till upp till 36 månaders garanti på bilen du köper Genom Auto Concept. Vad garantin innebär i detalj tages alltid upp vid en affär men kortfattat ska du vara försäkrad kring följande: det skick du köper bilen i ska vara detsamma som det skick du upplever vid bruk.

Kvalitét före kvantitet

Vi på Bilpunkten väljer aktivt att inte ha ett så stort utbud av bilar så vi ej klarar av att säkerställa god kvalitet. Varje bil vi saluför har gått igenom en besiktning av oss samt är  städad och rengjord. Trots att du köper en begagnad bil ska du få en nybilskänsla när du handlar av oss.

Köp bilen från en seriös bilhandlare, köp bilen från Bilpunkten i Örebro.

Bilhandlare sedan 1996

Bilpunkten har varit verksamma inom bilhandel sedan tidigt 90-tal. Då handlade det mest om personbilar. Nu jobbar vi med alla typer av bilar/Arbetsbilar Samt Blomert hästsläp

Välkommen in till oss för en provkörning!

Garanti

Att köpa en bil från Bilpunkten innebär att du kan vara trygg. Vi vill att du ska kunna lita på din bilhandlare och därför erbjuder vi dig som kund upp till 6 månaders garanti på bilen du köper. Vad garantin innebär i detalj tages alltid upp vid en affär men kortfattat ska du vara försäkrad kring följande: det skick du köper bilen i ska vara detsamma som det skick du upplever vid bruk.

Kvalitét före kvantitet

Vi på Bilpunkten väljer aktivt att inte ha ett så stort utbud av bilar så vi ej klarar av att säkerställa god kvalitet. Varje bil vi saluför har gått igenom en besiktning av oss samt är kliniskt städad och rengjord. Trots att du köper en begagnad bil ska du få en nybilskänsla när du handlar av oss.

Köp bilen från en seriös bilhandlare, köp bilen från Bilpunkten i Örebro.

Ring oss

Hitta Bilpunkten